Linnuliha retseptid

Tandoorikana kardemoniriisiga 

Rudolf Visnapuu, 27. detsember 2008, 07:52
Termin tandoorikana tähistab tuntud kanarooga, mis on enne ahjus küpsetamist pika aja vältel vürtsika seguga sissemääritult maitsestunud.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1.5 klaasi Pikateraline riis
4 tk Kanafilee
2 sl tandooripasta
1 sl Oliiviõli
Sool
Kardemon
KASTE
1 tk Punane sibul
1 klaas Maitsestamata jogurt
2 tl Kardemon
1 tl Jahvatatud köömned

Valmistamine
Määri broilerifileed oliiviõli ja tandooripastaga ning pane umbes tunniks külmikusse. Kastme valmistamiseks haki sibul peeneks, lisa jogurtile ning maitsesta kööm nete ja kardemoniga. Pane kaste pooleks tunniks külmikusse maitsestuma. Keeda riis, kurna ja loputa ning maitsesta soola ja kardemoniga. Grilli või prae kana ning serveeri kardemoniriisi ja jogurtikastmega.