Mehhiko köök

Salsa Verde 

Maire Suitsu, 26. märts 2008, 13:15
Roheline saiakate

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 suurt viilu Röstsai koorikuta
0.5 dl Punase veini äädikas
1 peotäis Petersellilehed
2 küünt Küüslauk
1.5 dl Oliiviõli

Valmistamine
Murenda sai tükikesteks ja nirista üle äädikaga, lase 5 minutit seista. Pigista saiapudi peaaegu kuivaks, pane koos petersellilehtedega köögikombaini ja töötle ühtlaseks. Lisa tükeldatud küüslauguküüned, lülita masin tööle ja lisa õli vähehaaval läbi söötmisava.Serveeri kuuma kala või liha juurde.NB! Samanimeline kaste on olemas ka Mehhikos, kuid seal valmistakse see rohelistest tomatillodest ning ka maitsestatakse teisiti.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee