Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 pakk thom kha maitseainesegu
400 ml Kookospiim
500 ml Vesi
150 g Kanafilee
3 tk Tomat
5 tk kuningservik
1 tl Või
Valmistamine
Haki kanafilee peenemateks ribadeks ja tükelda servikud.Pruunista kana ja servikud pannil või sees. Lase eraldi potis vesi keema ja vala sellesse kookospiim.Kuumuta kergelt ja lisa vedeliku hulka maitseainetega supisegu.Lase supisegul paar minutit keeda ja lisa hulka praetud kana koos seentega. Keeda mõni minut ja lisa tükeldatud tomatid. Keeda, kuni kana on pehme. Enne kookospiimapurgi avamist lase plekkpurgil kuumas vees seista ja raputa seda. Nii on avades piimamass rohkem segunenud, sest kookospiimal kipub paksem kiht põhja settima.
Kommentaarid (0)