Linnuliha retseptid

Thom Kha kuningservikutega 

Angelica Udeküll, 6. oktoober 2008, 06:05
 Daisy Lappard
Servikute asemel sobib supis kasutada ka šampinjone, kuid servikute maitse on tugevam.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 pakk thom kha maitseainesegu
400 ml Kookospiim
500 ml Vesi
150 g Kanafilee
3 tk Tomat
5 tk kuningservik
1 tl Või

Valmistamine
Haki kanafilee peenemateks ribadeks ja tükelda servikud.Pruunista kana ja servikud pannil või sees. Lase eraldi potis vesi keema ja vala sellesse kookospiim.Kuumuta kergelt ja lisa vedeliku hulka maitseainetega supisegu.Lase supisegul paar minutit keeda ja lisa hulka praetud kana koos seentega. Keeda mõni minut ja lisa tükeldatud tomatid. Keeda, kuni kana on pehme. Enne kookospiimapurgi avamist lase plekkpurgil kuumas vees seista ja raputa seda. Nii on avades piimamass rohkem segunenud, sest kookospiimal kipub paksem kiht põhja settima.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee