LõherullidFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
10. juuli 2008, 07:11

Lõherullid

Lõhe-toorjuustu täidisega pannkoogirullid valmista tund-paar enne piknikule minekut. Maitsestamata toorjuustu võid soovi korral asendada lõhe-, kreveti- või ürdimaitselisega.

Koostisosad
TAINAS
2.5 dl Piim
3 tk Muna
1.5 sl Õli
Õli praadimiseks
1.5 dl Jahu
TÄIDIS
1 sl Mädarõigas
Sool
Cayenne'i pipar
200 g Külmsuitsulõhe viilud
1 dl Aedtill
Hapukoor
200 g Maitsestamata toorjuust

Valmistamine
Sega kokku jahu, piim, munad ja õli, klopi ühtlaseks tainaks ja jäta 30 minutiks seisma. Prae pannil õlis 4 suurt õhukest pannkooki. Sega toorjuust hakitud tilli ja hapukoorega. Maitsesta soola, mädarõika ja pipraga. Määri igale pannkoogile kiht täidist, laota sellele lõheviilud ja keera tihedalt rulli. Paki rullid toidukilesse ja pane 1 tunniks külmkappi. Lõika 1,5-2 cm paksused lõigud.
Kalorsus 69 kcal/tk