Tomatisupp mereandidega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 tk Porgand
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
150 g Purustatud tomatid
1 l Kalapuljong
200 g Erinevad merikarbid ja krevetid
1 klaas Pikateraline valge keedetud riis
Basiilik (värske)
MAITSE JÄRGI
Suhkur
Sool
Must pipar
Oliiviõli praadimiseks
Valmistamine
Riivi porgand jämeda riiviga, lõika sibul poolikuteks ratasteks, haki küüslauk peeneks. Prae porgandit, sibulat ja küüslauku 3–4 minutit õlis. Lisa purustatud tomat, maitsesta suhkruga ja keeda 4–5 minutit. Vala peale puljong, lase keema ning lisa mereannid ja riis. Keeda veel 3–4 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga. Kõige lõpus lisa peeneks hakitud basiilik.
Kommentaarid (0)