Lõunasöögi retseptid

Tomatisupp mereandidega 

Rudolf Visnapuu, 5. märts 2008, 08:28
Tomatisupp mereandidegaFoto: Jaan Heinmaa
Supp, mida võib soovi korral valmistada ka pannil. Julgelt võib siia lisada ka mõnd valget kala.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Porgand
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
150 g Purustatud tomatid
1 l Kalapuljong
200 g Erinevad merikarbid ja krevetid
1 klaas Pikateraline valge keedetud riis
Basiilik (värske)
MAITSE JÄRGI
Suhkur
Sool
Must pipar
Oliiviõli praadimiseks

Valmistamine
Riivi porgand jämeda riiviga, lõika sibul poolikuteks ratasteks, haki küüslauk peeneks. Prae porgandit, sibulat ja küüslauku 3–4 minutit õlis. Lisa purustatud tomat, maitsesta suhkruga ja keeda 4–5 minutit. Vala peale puljong, lase keema ning lisa mereannid ja riis. Keeda veel 3–4 minutit. Maitsesta soola ja musta pipraga. Kõige lõpus lisa peeneks hakitud basiilik.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee