Hapukapsaborš viineritega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 tk Porgand
4 tk marineeritud peet
1 tk Porrulauk
1 tk Sibul
1 sl Õli
1.5 l Vesi
500 g Hapukapsas
2 tk Kanapuljongikuubik
3 sl Tomatipasta
1 leht Loorber
5 tera Vürts
2 tl Suhkur
1 tl Sool
3 tk Kartul
400 g Viinerid
1 tl Tüümian
SERVEERIMISEKS
Hapukoor
Valmistamine
Lõika porgandid ja peedid ribadeks (või riivi). Kuumuta potis õli ning prae selles tükeldatud sibulat ja porrut. Lisa vesi, peet, porgand ja hapukapsas, lase kuumeneda. Seejärel lisa puljongikuubikud, tomatipüree ja maitseained (v.a tüümian) ning hauta 10 minutit. Kalla potti tükeldatud kartulid ja hauta 15 minutit. Viimaks lisa viilutatud viinerid. Maitsesta supp tüümianiga ning lase veel korraks keema tõusta. Serveeri hapukoorega.
Kommentaarid (0)