Küpsetamata magustoidud

Avokaadoparfee 

Pille Enden, 3. märts 2008, 14:23
 Jaan Heinmaa
Mahedast avokaadost saab laheda magustoidu.

Kogus: kuuele

Koostisosad
2 tk Avokaado
0.5 tk Sidruni mahl
0.5 tk Apelsini mahl
1 dl Piim
1.5 dl Suhkur
2 dl Vahukoor
1 tl Sool
Piparmündilehti

Valmistamine
Lõika avokaadod pooleks ja eralda kivid. Piserda üle sidrunimahlaga, eemalda koor, tükelda viljaliha ning püreeri. Lisa apelsinimahl. Kuumuta piim keemiseni. Sulata selles suhkur. Jahuta ja vala avokaadosegusse. Haki piparmünt. Lisa segusse. Vahusta koor ja maitsesta soolaga. Sega avokaadoseguga. Tõsta segu vormi ja pane vähemalt neljaks tunniks sügavkülma. Jäätumise ajal sega paar korda. Võid valmistada selle väikestesse portsjonvormidesse või ühte suurde vormi-karpi. Lase enne serveerimist toatemperatuuril seista, et magustoit pehmeneks.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee