Hommikusöögi retseptid

Bruschetta kirsstomatitega 

Angeelika Kang, 6. märts 2008, 13:15
 Jaan Heinmaa
Itaaliapärased võileivad valmivad kiiresti ja on üpris tervislikud.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 viilu Ciabatta
2 küünt Küüslauk
1 peotäis Kirsstomatid
10 cm Porrulauk
2 sl Oliiviõli
Sool
Must pipar
Basiilik (värske)

Valmistamine
Kui sul pole ciabattat, proovi tavalise röstitud saiaga. Toitvamaks muudab bruschetta peale murendatud kitsejuust või feta juust.Rösti ciabatta ja hõõru pealt poolitatud küüslauguküünega.Poolita kirsstomatid või haki tomatid. Viiluta porru.Sega väikeses kausis omavahel tomatid, porru, õli, sool, pipar ja basiilik. Jaga salat saiadele ja serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee