Küpsetised

Pannkoogid kamaga 

Angelica Udeküll, 28. veebruar 2008, 15:35
Foto: Daisy Lappard
Paku kõrvale mõnda marjatoormoosi, hästi sobib näiteks mustika- või pohlamoos.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Muna
200 ml Keefir
0.5 dl Suhkur
1 dl nisujahu
1 dl Kamajahu
0.5 tl Söögisooda
Vanill- või vanilliinsuhkur
Sool

Valmistamine
Vahusta munad suhkruga. Sega vahustatud munade hulka keefir. Sega omavahel kuivained: nisu- ja kamajahu, sool, söögisooda ja vanillsuhkur. Ühenda omavahel muna-keefirisegu ja kuivained. Kuumuta pannil õli ja prae lusikapannkoogid. Soovitav on lasta tainal ca 15 minutit seista, et jahu enne küpsetamist paisuks.
Eelista just keefiri, sest see teeb taina paksemaks ja annab piisavalt happelisust.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee