Alma-Ata pilaff kanaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
4 tk Porgand
2 tk Sibul
4 tk Kanafilee
1.5 klaasi Basmati riis
100 g Aprikoos (kuivatatud)
2 sl Rosinad
1 klaas apelsinimahl
2 sl Röstitud mandlilaastud
Õli praadimiseks
Sool
Must pipar
Valmistamine
Riivi porgand jämeda riiviga, haki sibul peeneks. Prae porgandit ja sibulat potipõhjas õlis 3–4 minutit. Lisa riis ja prae aeg-ajalt segades veel 3–4 minutit.
Lisa peeneks hakitud aprikoosid, rosinad ja apelsinimahl ning hauta tasasel tulel 25–30 minutit, kuni vedelik aurustub ja riis on valmis. Lõpus lisa röstitud mandlilaastud ning maitsesta toit soola ja pipraga. (Kui soovid serveerida liha pilafi sisse segatuna, alusta toidu valmistamist lihakuubikute praadimisest.) Serveeri grillitud broilerifileega.
Kommentaarid (0)