Lõunasöögi retseptid

Punase karri vokiroog sealihaga 

Toidutare, 27. veebruar 2008, 08:39
 Jaan Heinmaa
Aasiapärane toitev vokiroog

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Sealiha
600 g Valge peakapsas
1 tk Paprika
2 sl Õli
2 tl Punane karripasta
1 sl Kalakaste
1 sl Austrikaste
400 ml Kookospiim
2 sl Magus tšillikaste
SERVEERIMISEKS
Riisinuudlid või
Jasmiini riis

Valmistamine
Lõika liha ribadeks ja pruunista wok-pannil kuumas õlis. Lisa kuubikuteks lõigatud paprika ja ribadeks lõigatud kapsas, küpseta pideval segades 3-4 minutit. Lisa ülejäänud ained ja lase tasasel tulel paar minutit haududa.
Serveeri riisinuudlite või jasmiiniriisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee