Kiudainerikkad toidud

Läätsepada 

Angelica Udeküll, 22. veebruar 2008, 14:12
Läätsepada Daisy Lappard
Eelista punaseid läätsesid, sest need keevad kiiremini ja jätavad kenamad välja.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g Punased läätsed
400 ml Kanapuljong
2 tk Kartul
2 tk Porgand
0.5 tk Sibul
100 g Lillkapsas
1 sl Õli

Valmistamine
Kuumuta poti põhjas õli.
Haki sibul ja pruunista see kergelt.
Puhasta ja haki porgand väiksemateks tükkideks. Pruunista samuti kergelt õlis.
Lisa 200 ml kana- või aedviljapuljongit.
Haki lillkapsas ja kartul väiksemaks. Kuumuta kergelt.
Lisa läätsed ja vala peale ülejäänud puljong.
Keeda kuni kõik komponendid on pehmed, maksimaalselt 15 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee