LäätsepadaFoto: Daisy Lappard
Kiudainerikkad toidud
22. veebruar 2008, 14:12

Läätsepada

Eelista punaseid läätsesid, sest need keevad kiiremini ja jätavad kenamad välja.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g Punased läätsed
400 ml Kanapuljong
2 tk Kartul
2 tk Porgand
0.5 tk Sibul
100 g Lillkapsas
1 sl Õli

Valmistamine
Kuumuta poti põhjas õli.
Haki sibul ja pruunista see kergelt.
Puhasta ja haki porgand väiksemateks tükkideks. Pruunista samuti kergelt õlis.
Lisa 200 ml kana- või aedviljapuljongit.
Haki lillkapsas ja kartul väiksemaks. Kuumuta kergelt.
Lisa läätsed ja vala peale ülejäänud puljong.
Keeda kuni kõik komponendid on pehmed, maksimaalselt 15 minutit.