Eesti köök

Magusad peedi-tangukotletid 

Angelica Udeküll, 22. veebruar 2008, 14:12
Foto: Daisy Lappard
Kui soovid teha soolaseid peedi-tangukotlette, siis lisa õuna ja suhkru asemel segusse mädarõigast ja soola.

Kogus: kahele

Koostisosad
50 g Kuiv odratang
2 tk Väiksemad punapeedid
1 tk Muna
0.5 tk Õun
Vanill- või vanilliinsuhkur
3 spl Nisukliid
1 spl Õli

Valmistamine
Aja vesi keema ja keeda odratang pehmeks.Riivi keedetud punapeet peeneks.Riivi ka kooritud õun.Sega komponendid omavahel kokku, lisa suhkur ja muna. Sega ühtlaseks massiks.Vala taldriku peale nisukliid. Vormi massist kotletid ja paneeri mõlemalt poolt kliidega.Kuumuta pannil õli ja prae kotlette mõlemalt poolt. Kõrvale sobib pakkuda hapukasmagusat õunamoosi.Kui käepärast on vaid kruubid, siis keeda need pehmeks ja tee saumikseriga peenemaks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee