Taimetoidu retseptid

Punase läätse supp köögiviljadega 

Toidutare, 6. veebruar 2008, 12:30
Läätsed on toitvad ja kasulikud. Kuna need küpsevad kiiresti, ei võta kosutava ja maitsva läätsesupi valmistamine ka kaua aega.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk Harilik sibul
3 tk Küüslauk
2 spl Või
2 dl punane lääts
2 lehte Loorber
2 tk Kartul
1 l Köögiviljapuljong
1 tk Väiksem paprika
2 tk Väiksem tomat
Sool
Must pipar
Värske petersell

Valmistamine
Haki sibul ja küüslauk võimalikult peeneks. Lõika kartulid, tomatid ja paprika kuubikuteks. Pane puljong potti keema, lisa loorber ja läätsed. Kuumuta pannil või, prae küüslauk ja sibul klaasjaks ning kalla leeme hulka. Lisa ka ülejäänud köögiviljad. Keeda vaiksel tulel 20 minutit, maitsesta soola ja pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee