Selle supi märksõnaks on “kiirus”. Köögiviljad võib igaüks oma äranägemise järgi valida.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
800 g Külmutatud köögiviljad
1 l Köögiviljapuljong
2 tk Suured sibulad
2 sl Või
2 karpi Toorjuust (singimaitseline)
150 g Suitsupeekon
Valmistamine
Pane köögiviljad puljongisse ja keeda 15 minutit. Prae sibularõngaid klaasja jume saavutamiseni. Kalla enamik neist puljongi hulka, ülejäänud jäta kaunistamiseks. Püreesta supp ning lisa väikeste portsjonitena juust, kuumuta selle täieliku sulamiseni. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerides kaunista suppi sibularõngaste ja praetud peekoniviiludega. Peekoni kõrval kõlbavad lihakraamiks ka kõikvõimalikud praelihalõigud ja vorstijupid.
Kommentaarid (0)