Kalatoitude retseptid

Lõhefilee majoneesiga 

Toidutare, 31. jaanuar 2008, 07:42
Lõhefilee majoneesiga Jaan Heinmaa
Majoneesikaste annab lõhele mahlakuse ja meeldiva maitse. Kes ei armasta sinepit, jätku see katteainetest välja.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
valmistusaeg 15 minutit + 30 minutit ahjus

Koostisosad
700 g Lõhefilee
1.5 dl Majonees
3 sl Hakitud aedtill
1 sl Harilik sibul, peenestatud
1 sl mahe sinep
1.5 tl Sool
1 tl Sidrunipipar
KASTE
2.5 dl Majonees
1 sl Hakitud kapparid
1 tk Keedetud muna
1 dl Marineeritud kurk, hakitud
Sool
Must pipar
1 tl Tšillikaste

Valmistamine
Sega kastmeks kokku majonees, kapparid, hakitud muna ja kurgid. Maitsesta soola, pipra ja tšillikastmega ning tõsta külma. Kalaprae valmistamiseks sega majonees, hakitud till, sibul ja sinep. Maitsesta 0,5 tl soola ja 0,5 tl sidrunipipraga. Pane lõhefilee ahjupannile, riputa peale ülejäänud sool ja sidrunipipar ning määri majoneesiseguga. Küpseta ahjus 200° juures 30 minutit.Serveeri kala koos külma kastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee