Lõhefilee majoneesiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
valmistusaeg 15 minutit + 30 minutit ahjus
Koostisosad
700 g Lõhefilee
1.5 dl Majonees
3 sl Hakitud aedtill
1 sl Harilik sibul, peenestatud
1 sl mahe sinep
1.5 tl Sool
1 tl Sidrunipipar
KASTE
2.5 dl Majonees
1 sl Hakitud kapparid
1 tk Keedetud muna
1 dl Marineeritud kurk, hakitud
Sool
Must pipar
1 tl Tšillikaste
Valmistamine
Sega kastmeks kokku majonees, kapparid, hakitud muna ja kurgid. Maitsesta soola, pipra ja tšillikastmega ning tõsta külma. Kalaprae valmistamiseks sega majonees, hakitud till, sibul ja sinep. Maitsesta 0,5 tl soola ja 0,5 tl sidrunipipraga. Pane lõhefilee ahjupannile, riputa peale ülejäänud sool ja sidrunipipar ning määri majoneesiseguga. Küpseta ahjus 200° juures 30 minutit.Serveeri kala koos külma kastmega.
Kommentaarid (0)