Toidukordade retseptid

Paprika-feta vormisai 

Maire Suitsu, 29. jaanuar 2008, 13:03
Küpsetise kohevaks kerkimise eest hoolitseb küpsetuspulber, mis aga tuleb jahuga väga põhjalikult läbi segada.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 tk Punane paprika
0.5 tk Roheline paprika
6 dl Jahu
1 sl Küpsetuspulber
1 dl Margariin (vedel või jahutatud, sulatatud)
2 tk Muna
2.5 dl Piim
75 g Feta juust
kuvatatud pune
0.5 tl Sool

Valmistamine
Lõika paprikad tükikesteks. Sega jahu küpsetuspulbriga, lisa margariin, lahtiklopitud munad, piim, pudendatud või noaga peenestatud fetaki, paprikatükikesed ning maitseained. Sega tainast võimalikult lühidalt, et säilitada muredus. Tõsta tainas umbes 1 l mahutavasse pehme margariiniga määritud piklikku ahjuvormi ning küpseta 175° juures 50–60 minutit. NB! Võid taina jagada ka 12 avaga muffinipanni rasvainega määritud või pabervormidega vooderdatud süvenditesse ning küpsetada 175° juures 25 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee