Eesti köök

Keedetud põldoad 

Lia Virkus, 1. veebruar 2008, 14:27
Suupiste, mida vanasti krõbistati keedetud seajalgade kõrvale vastlapäeval, mõnel pool kuuldavasti aga ka jõulude ajal. Kel jagub kannatlikkust, saab seda maitsvat ja tervislikku suupistet ka ise teha.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
Põldoad
Vesi
Sool
maitseroheline

Valmistamine
Pane kuivatatud oad 24 tunniks ligunema. Vaheta vesi puhta vastu, lisa peoga soola ja keeda madalal kuumusel täiesti pehmeks, selleks kulub paar tundi. Pane vett vähemalt kaks korda rohkem kui ube. Kalla oad sõelale nõrguma, serveerimisel raputa soovi korral peale peenestatud tilli. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee