Kogus: ühele
Koostisosad
4 tk Muna
2 dl Suhkur
200 g Või
200 g Mõrušokolaad
2.5 dl Nisujahu
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Vanillsuhkur
TÄIDIS
2 dl Aprikoosikeedis
GLASUUR
200 g Mõrušokolaad
2 tl Või
0.5 dl Rõõsk koor
Valmistamine
Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sulata või ja šokolaad nõrgal kuumusel. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja vanillsuhkur ning sega see munavahu hulka vaheldumisi šokolaadi-võiseguga. Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud 20cm läbimõõduga lahtikäivasse koogivormi. Küpseta 175-kraadises ahjus 40 minutit. Jahuta täielikult ja lõika pikisuunas pooleks. Määri vahele aprikoosikeedist. Glasuuri tarvis sulata šokolaad ja või. Lisa koor, sega ja jahuta veidi. Kalla glasuur koogile, määri seda ka servadele. Hoia kuni serveerimiseni külmkapis.
Kommentaarid (0)