Päevaretsept

Peekoni-koorekaste spagettidega 

Toidutare, 19. märts 2009, 07:06
Peekoni-koorekaste spagettidega
Kiirelt valmiv õhtusöök. Samal ajal, kui spagetid keevad, jõuad valmistada kastme, mis maitseb nii suurtele kui ka väikestele.

Kogus: neljale

Koostisosad
250 g Spagetid
PEEKONI-KOOREKASTE
150 g suitsupeekon
1 tk Harilik sibul
1 sl Jahu
5 dl Rõõsk koor 10%
Sool
SOOVI KORRAL
100 g Kukeseen
0.5 tk Seenepuljongikuubik

Valmistamine
Tükelda sibul ja peekon kuubikuteks. Pruunista peekonit, kuni rasv on eraldunud. Pane pannile sibul (ja tükeldatud seened), pruunista tugevalt. Puista hulka jahu ja sega läbi. Viimaks vala peale koor (kui kasutad puljongikuubikut, lahusta see koores). Lase tasasel tulel podiseda,kuni kaste omandab kollaka jume (vähemalt 15 minutit). Vajadusel maitsesta soolaga. Samal ajal, kui kaste valmib, keeda spagetid rohkes soolakas vees. Serveeri pastat kuumalt kastmega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee