Kapsa-kalkunisalat
Kogus: ühele
Koostisosad
1 klaas Valge peakapsas, hakitud
0.5 tk Apelsin
100 g Kalkunifilee
2 spl Majonees
1 spl Hapukoor
Petersell
Salatilehed
Valmistamine
1. Pruunista esmalt pannil kalkunifilee ja pane seejärel lihatükk kümneks minutiks ahju küpsema.2. Kui liha on küpsenud, lõika sellest peenemad viilakad.3. Haki või riivi kapsas peeneks.4. Puhasta apelsinilõigud. 5. Sega omavahel kokku majonees ja hapukoor ning maitsesta kaste soola ja pipraga. Sega kaste hakitud kapsaga.6. Pane taldriku põhja üks salatileht ning laota sellele kapsasalat. Seejärel aseta vaheldumisi kapsasalatile apelsinilõigud ja kalkunifileeribad. Kaunista peterselliga.Salatile sobib peale raputada ka seedermänniseemneid.
Kommentaarid (0)