Kolumnid

Kapsa-minestrone 

Angelica Udeküll, 17. november 2008, 08:22
Kapsa-minestrone
Salenemishuvilised jätku makaronid välja ja saavad peaaegu kapsasupidieediks sobiva toidu.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk Küüslauk
2 tk Porgand
1 tk Varsseller
1 tk Harilik sibul
1 spl Oliiviõli
2 spl Tomatipasta
1 kl Lillkapsaõisikud
1 kl Valge peakapsas, hakitud
1.5 l Kanapuljong
100 g Makaronid

Valmistamine
1. Haki küüslauk, porgand, sibul ja varsseller peeneks. Kuumuta potipõhjas õli ja pruunista hakitud komponendid kergelt klaasjaks.2. Lisa seejärel tomatipasta ja kuumuta veidi.3. Vala potti puljong ja kui see on keema tõusnud, lisa nii lillkapsas kui ka tavaline kapsas. 4. Keeda, kuni juurikad on pehmed, see võtab aega umbes 10 minutit.5. Viimasena lisa supi hulka eelkeedetud makaronid.6. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa kaunistuseks ja maitseks punet ning basiilikut. Eelista supis väiksemat sorti pastat või asenda see hoopis riisinuudlitega. Kui kasutad riisinuudleid, lisa need keetmata kujul, sest riisinuudlid vajavad pehmenemiseks vaid kolm minutit.Tulisema supi jaoks lisa algul küüslaugu ja muude maitsete hulka ka värsket tšillipipart.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee