Kogus: neljale
Koostisosad
2 tk Küüslauk
2 tk Porgand
1 tk Varsseller
1 tk Harilik sibul
1 spl Oliiviõli
2 spl Tomatipasta
1 kl Lillkapsaõisikud
1 kl Valge peakapsas, hakitud
1.5 l Kanapuljong
100 g Makaronid
Valmistamine
1. Haki küüslauk, porgand, sibul ja varsseller peeneks. Kuumuta potipõhjas õli ja pruunista hakitud komponendid kergelt klaasjaks.2. Lisa seejärel tomatipasta ja kuumuta veidi.3. Vala potti puljong ja kui see on keema tõusnud, lisa nii lillkapsas kui ka tavaline kapsas. 4. Keeda, kuni juurikad on pehmed, see võtab aega umbes 10 minutit.5. Viimasena lisa supi hulka eelkeedetud makaronid.6. Maitsesta soola ja pipraga ning lisa kaunistuseks ja maitseks punet ning basiilikut. Eelista supis väiksemat sorti pastat või asenda see hoopis riisinuudlitega. Kui kasutad riisinuudleid, lisa need keetmata kujul, sest riisinuudlid vajavad pehmenemiseks vaid kolm minutit.Tulisema supi jaoks lisa algul küüslaugu ja muude maitsete hulka ka värsket tšillipipart.
Kommentaarid (0)