Lihatoidu retseptid

Hakklihavardad 

Toidutare, 29. märts 2009, 06:58
Hakklihavardad 
Maitsestada võib hakklihavardaid apteegitilli seemnete või köömnetega. Kui nende maitse sulle ei meeldi, jäta mõlemad retseptist välja.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 küünt Küüslauk
2 sl Sojakaste
1 sl Fariinsuhkur
1 tl Fenkoliseemned
500 g Veisehakkliha

Valmistamine
Haki küüslauk ning sega soja ja fariinsuhkru, soovi korral ka köömnetega. Sega maitseained hakklihaga. Leota puust tikke vees, et need ahjus liialt ei pruunistuks. Vormi kätega puutikkude ümber sõrmepikkused vorstikesed ja lao küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus 10–12 minutit. Võid küpsetada ka pannil ja hiljem tikkude otsa torgata.Serveeri hakklihavardaid soojalt või külmalt, soovitatavalt külma hapukoorekastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee