Hommikusöögi retseptid

Pereköögi kartulipannkoogid 

Toidutare, 21. jaanuar 2008, 07:59
Kartulipannkooke võid valmistada nii keedetud kui värsketest kartulitest.

Kogus: ühele
Valmistusaeg:
valmistusaeg 15 minutit+ praadimine

Koostisosad
4 tk Suured kartulid
1 tk Harilik sibul
2 tk Muna
2 sl nisujahu
0.75 tl Sool
0.25 tl Muskaatpähkel
0.25 tl Must pipar
Õli
SINGIKASTE
2 dl Hapukoor
2 dl Majonees
150 g Sink
2 tk Marineeritud kurk
hakitud till

Valmistamine
Koogid maitsevad hästi koos singikastme või lihtsalt hapukoorega.Riivi ja koori kartulid, haki sibul. Klopi lahti munad, lisa sibul, kartul, jahu ja maitseained ning sega ühtlaseks. Küpseta pannil õlis väikesed koogid, praadides neid mõlemalt poolt 2-3 minutit. Kastmeks sega omavahel hapukoor või jogurt, majonees, tükeldatud sink, kurgid ja till.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee