Kogus: ühele
Koostisosad
3 tk Muna
suts piima
50 g Sink väikese pekiäärega
1 kimp rukola
Aedtill
Sool
Must pipar
Oliiviõli
Valmistamine
Prae viilutatud sink pannil oliiviõlis kergelt krõbedaks ja tõsta siis kõrvale.Lisa pannile veel natuke oliiviõli. Klopi munad koos sutsu piimaga lahti ja kalla segu pannile. Maitsesta soolaga ja puista üle hakitud tilliga.Prae omletti, kuni ääred hakkavad küpsema. Lükka äärmine osa spaatliga sissepoole ja lase toorel munal äärtesse valguda. Tee nii, et kogu muna on hüübinud. Et omlett oleks läbini küps, pane lõpusirgel pannile kaas peale. Küpseta niimoodi umbes pool minutit.Nüüd aseta singiviilud ja rukolalehed ühele omleti küljele ja kata tervenisti teise omletipoolega. Nagu küpsetaks pannkooki! Ei midagi keerulist. Maitsesta veel värskelt jahvatatud pipraga ja serveeri kohe.
Kommentaarid (0)