Küpsetised

Jäine juustukook 

Angelica Udeküll, 13. juuni 2008, 07:17
Jäine juustukook
Kook, mis ei vaja küpsetamist. Kõrvale sobib pakkuda mõnda hapukat toormoosi või marjakastet.

Kogus: kaheteistkümnele

Koostisosad
400 g Philadelphia toorjuust
6 tk Munakollane
2 tl Vanillisuhkur
4 dl Lauasuhkur
5 dl vahukoor
3 dl purustatud digestiivküpsised

Valmistamine
Vahusta toorjuust, suhkur ja munakollane tugevaks vahuks. Vahusta rõõsk koor vanillisuhkruga, lisades ka veidi soola. Sega ettevaatlikult omavahel kokku juustusegu ja vahukoor. Määri koogivorm seest võiga ja vooderda väljast fooliumiga. Purusta digestiivküpsised ja puista pool purust vormi põhja. Vala peale täidismass ja raputa pinnale taas küpsisepuru. Kata vorm pealt fooliumiga ja aseta sügavkülma. Ära jäta kooki kauaks lauale seisma, see kipub toasoojas sulama.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee