Tex-mex loomalihapadaFoto: Jaan Heinmaa
Veiseliha retseptid
21. august 2012, 04:55

Tex-mex veiselihapada

Sobib teravate maitsete austajatele. Roa tegemisel tasub kasutada veise välisfileed, mis läheb hautades hästi pehmeks.

Kogus: neljale

Koostisosad
700 g Veiseliha
1 spl Või
2 küünt Küüslauk
1 dl Vesi
200 g Purustatud tomatid
1 tk Punane paprika
200 g Valged oad tomatikastmes
1 purk tex-mex toidukaste (Felix)
Petersellilehed

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks ning pruunista võis 6–7 minutit. Lisa purustatud küüslauk, tomatid ja vesi. Hauta 30 minutit, kuni liha on pehme. Pane juurde ribastatud paprika, oad ja tex-mex kaste ning hauta veel 10 minutit. Serveerimisel riputa peale hakitud peterselli. Paku kõrvale keedetud riisi või kartuleid.