Veiseliha retseptid

Tex-mex veiselihapada 

Lia Virkus, 21. august 2012, 04:55
Tex-mex loomalihapada Jaan Heinmaa
Sobib teravate maitsete austajatele. Roa tegemisel tasub kasutada veise välisfileed, mis läheb hautades hästi pehmeks.

Kogus: neljale

Koostisosad
700 g Veiseliha
1 spl Või
2 küünt Küüslauk
1 dl Vesi
200 g Purustatud tomatid
1 tk Punane paprika
200 g Valged oad tomatikastmes
1 purk tex-mex toidukaste (Felix)
Petersellilehed

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks ning pruunista võis 6–7 minutit. Lisa purustatud küüslauk, tomatid ja vesi. Hauta 30 minutit, kuni liha on pehme. Pane juurde ribastatud paprika, oad ja tex-mex kaste ning hauta veel 10 minutit. Serveerimisel riputa peale hakitud peterselli. Paku kõrvale keedetud riisi või kartuleid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee