Küpsetised

Lehttaina-kitsejuustupirukas 

Angelica Udeküll, 6. aprill 2008, 07:42
Lehttaina-kitsejuustupirukas 
Kitsejuust annab pirukale mõnusa maitsenüansi.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g kitsejuust
150 g Kuivatatud tomat
0.5 kg lehttainas
Pune

Valmistamine
1. Laota lehttainas lauale ja lõika sellest suured ruudud.2. Pane igale ruudule kas üks suurem kuivatatud tomat või kaks väiksemat.3. Tee kitsejuustust väiksemad kuubikud ja pane igale ruudule umbes supilusikatäis juustu.4. Maitseks lisa oreganot ja musta pipart.5. Küpseta ahjus 210 ºC juures umbes 10 minutit, kuni küpsetis on kuldkollane.Kui kasutad õli sees hoitavaid kuivatatud tomateid, võid lisada igale ruudule ka veidi maitsestatud õli.Kui kasutad külmutatud lehttainast, sulata see külmkapis üles. Kiirsulatamise korral alaneb taina kvaliteet. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee