Kolumnid

Lihtne keelesalat 

Angelica Udeküll, 16. jaanuar 2008, 08:17
Keeletoidud vajavad laagerdumist, et maitsed paremini seguneksid.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g Seakeel
4 spl Rohelised herned
2 tk Väikesed porgandid
1 tk Õun
100 g Majonees
1 tl Mädarõigas

Valmistamine
1. Keeda esmalt porgand ja haki see väikesteks kuubikuteks. Hauta ka herned.2. Viiluta keelest ribad.3. Koori õun ja haki see kas kuubikuteks või ribadeks.4. Sega kõik komponendid kausis kokku.5. Valmista majoneesist ja mädarõikast kaste, maitsesta soola ja pipraga.6. Sega salat kokku ja pane külmikusse järgmise päevani seisma Salatis võid kasutada nii suitsetatud kui ka keedetud sea- või veisekeelt.Eriti lihtsalt saad läbi, kui kasutad külmutatud porgandi-herne valmissegu. Arvesta salatisse umbes klaasitäie jagu segu.Retsept mõeldud 2 inimesele.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee