Linnuliha retseptid

Glasuuritud kalkunirull 

Angelica Udeküll, 16. jaanuar 2008, 08:17
Otsi poest valmis mangoglasuuri näiteks Blue Dragoni ja Santa Maria maitseainete valikust

Kogus: ühele

Koostisosad
350 g kalkunirull (eelmaitsestatud)
0.5 pakki mangoglasuur
1 tk porgand
1 tk kaalikas
1 tk Porrulauk
1 spl Või
Petersellilehed

Valmistamine
1. Aseta kalkunirull alusel või vormiga ahju ja küpseta umbes tund aega 90 kraadi juures. 2. 15 minutit enne valmimist pintselda rull üle mangoglasuuriga. Korda seda mõned korrad enne liha lõplikku valmimist. 3. Puhasta porgand ja kaalikas ning lõika nendest õhukesed viilud. 4. Auruta juurikad kergelt, aga nii, et need jääksid krõmpsuks.5. Kuumuta pannil või ja hauta selles kergelt porgand, kaalikas ja viilutatud porru.6. Raputa peale hakitud värske petersell.Retsept mõeldud 2 inimesele

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee