Küpsetamata magustoidud

Tšilline kookosetarretis 

Angelica Udeküll, 16. jaanuar 2008, 08:18
Kui magusust jääb väheks, võid kookospiima hulka lisada ka siirupit või mett.

Kogus: kahele

Koostisosad
200 ml Kookospiim
1 tk Laim (koor ja mahl)
2 spl Demerara suhkur
6 g želatiin
Piparmünt
Punane tšilli

Valmistamine
Sega omavahel kookospiim ja suhkur. Haki tšilli hästi peeneks ja lisa kookospiima hulka. Lisa ka riivitud laimikoor. Pane želatiin laimimahlaga paisuma. Lisa želatiin ja laimimahl kookospiima hulka. Vala tarretis vormidesse, raputa peale hakitud piparmünti ning pane tarretis külmkappi tahenema. Tarretise hulka võid lisaka ka riivitud kookost.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee