Kuskussisalat köögiviljade ja vorstiga
Kogus: ühele
Koostisosad
3 dl Kuskuss
4 tk vürtsikad suitsuvorstikesed
Õli
1 tk Harilik sibul
12 tk kirsstomat
1 tk Paprika
VINEGRETTKASTE
5 spl Õli
2 spl Sidrunimahl
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
Valmistamine
Vinegrettkastmeks lahusta sool sidrunimahlas, klopi kokku ülejäänud ainetega ja hoia külmas.Keeda (õigemini hauta) kuskuss pakendil oleva õpetuse järgi ja kalla kaussi. Nirista pool vinegrettkastmest kuuma kuskussi peale, tõsta salativõtjate või suure puukahvliga põhjalikult läbi ja pane külma maitsestuma. Lõika vorstikesed 5mm paksusteks viiludeks, pruunista kergelt kuumas õlis ja tõsta pannilt ära. Lõika suvisibula varred ja ka valge osa õhukesteks rõngasteks. Poolita kirsstomatid, lõika puhastatud paprika tükikesteks. Kalla kõik ained kaussi jahtunud kuskussi juurde ja nirista peale ülejäänud kaste. Tõsta alt ülespoole segamini ja lase veel veidi aega külmas maitsestuda.
Kommentaarid (0)