Hommikusöögi retseptid

Kaneelivahvlid 

Angeelika Kang, 1. august 2012, 09:21
Kaneelivahvlid 
Hõrgud kaneelivahvlid on parimad soojalt, siis on vahvlite pind veel krõbe. Üsna väherasvaseid vahvleid võib teha ka ilma kaneelita, sel juhul võiks neid serveerida moosiga.

Kogus: viiele

Koostisosad
130 g Või
5 dl Jahu
0.5 dl Fariinsuhkur
1 tl sooda
1.5 tl Küpsetuspulber
1 tl Kaneel (jahvatatud)
0.5 tl Sool
2 tk Muna
5 dl Piim
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
PEALE
0.5 dl Lauasuhkur
2 tl Kaneel (jahvatatud)

Valmistamine
Sulata või. Tõsta 3 spl võid kõrvale. Ülejäänu kulub pintseldamiseks. Pintselda vahvlirauad sulavõiga ja kuumuta. Sega omavahel jahu, suhkur, sooda, küpsetuspulber, kaneel ja sool.
Teises kausis klopi segamini munakollased, piim, 3 spl sulavõid ja vanillsuhkur. Kalla segu kuivainete hulka ja sega ühtlaseks. Vahusta munavalged kohevaks vahuks. Lisa ülejäänud tainale. Tõsta umbes 4 spl tainast vahvlirauale ja aja lusikaga laiali. Puista peale 1-2 tl kaneeli-suhkru segu. Küpseta vahvleid 3-5 minutit.
Kogustest valmib 10 vahvlit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee