Kuum võileib tuunikala ja mozzarellaga
Hommikusöögi retseptid
15. jaanuar 2008, 08:49

Kuum võileib tuunikala ja mozzarellaga

Võileivad, mis maitsevad kõigile tuunikalasõpradele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
8 viilu röstsai
2 karpi Tuunikala (purustatud, õlis)
300 g Mozzarella
4 spl päikesekuivatatud tomatite kaste (näit. Heinz)
Basiilikulehti

Valmistamine
Neid võileibu on hea fooliumisse või karpi pakituna kaasa võtta.Kui poes ei leidu päikese käes kuivatatud tomatite kastet, võib selle asendada kas tavalise ketšupiga või mõne muu vürtsikama tomatikastme ketšupiga.Kuumuta võileivagrill. Aseta saiaviilud alumisele plaadile.Tõsta peale tuunikalakonservi koos õliga. Tõsta peale 1 spl tomatikastet, aseta peale basiilikulehti ja kata mozzarella juustu viiluga.Vajuta teine saiaviil kergelt peale ja sule grill. Grilli umbes 3 minutit ja lõika diagonaalselt pooleks. Serveeri soojalt.Retsept mõeldud 4 inimesele.