Lihatoidu retseptid

Mozzarella-peekonikartulid 

Lia Virkus, 7. veebruar 2008, 07:34
Mozzarella-peekonikartulid
Mõnus vahepala koolist tulnud lastele või ootamatult üle ukse astunud külalistele, kel kõht tühi. Hõrgu mozzarella asemel võid kasutada ka muud juustu, mida kapis leidub.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
8 tk Kartul (kooritud, keedetud)
8 viilu Peekon
300 g Mozzarella

Valmistamine
Lõika pestud ja keedetud kartulid kolmeks. Viiluta mozzarella. Pane iga kartuli vahele 2 mozzarellaviilu ning keera mugula ümber peekoniviil. Tõsta ahjuvormi, peekoni kokkupanekukoht allpool. Küpseta 200° juures 10–15 minutit või kuni juust on veidi sulanud ja peekon kaunilt krõbe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee