Kalatoitude retseptid

Punane kalaparfee 

Maire Suitsu, 8. jaanuar 2008, 13:11
Võid roa külmutada ka kaanega plastkarbis ning võtta tavalises külmkapis pool tundi tempereerunud segust jäätisekulbiga efektseid punaseid palle.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g kergsoolaforell
1 tk punane sibul (väike)
1 tk marineeritud peet (väike)
1 sl peedimarinaad
1 sl sidrunimahl
2 sl peenestatud till
sidrunipipar
200 g maitsestamata jogurt
2 dl rõõsk koor 35 %

Valmistamine
Töötle tükeldatud sibul, peet ja kala koos sidrunimahla ja marinaadiga saumikseri abil püreeks. Lisa tund aega nõrutatud jogurt, till, sidrunipipar ja maitse järgi soola, arvestades ka juurdelisatavat koort. Viimane kalla vahustatud kujul segu peale ning tõsta ettevaatlikult segamini. Kalla segu toidukilega vooderdatud piklikku keeksivormi, kata fooliumiga ning hoia järgmise päevani sügavkülmas. Tõsta umbes tund enne lauale viimist jahekambrisse. Serveeri eelroaks või eineks koos kuumade kartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee