Kalatoitude retseptid

Krevetidipp köögiviljadega 

Toidutare, 31. detsember 2007, 11:17
Vaagnale asetatud köögivilju koos maitsva dipikastmega sobib serveerida igal ajal.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g Toorjuust
250 g Hapukoor
150 g Kooritud krevett
1 tl Sidrunipipar
1 tl Aroomisool
SERVEERIMISEKS
1 tk Paprika
Kurk
Porgand
Lillkapsas
Redis

Valmistamine
Sega toorjuust, hapukoor ja maitseained ühtlaseks seguks. Lisa tükeldatud krevetid, sega veel kord läbi ja lase vähemalt 2 tundi külmkapis seista. Paku dipikastet paprika seest või eraldi väikesest kausikesest. Puhasta aedviljad ja lõika sobiva suurusega tükkideks, serveeri koos kastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee