Kiudainerikkad toidud

Šokolaadifondüü 

Toidutare, 31. detsember 2007, 08:42
Roog mis loodud šokolaadisõpradele.

Koostisosad
200 g tume šokolaad
40 g Või
1.25 dl vahukoor
3 sl Konjak, brändi või muu kange alkohol
SERVEERIMISEKS
banaane, maasikaid, viinamarju, pirnilõike

Valmistamine
Serveerimiseks sobivad erinevad lisandid – banaanid, maasikad, viinamarjad, pirnid ja küpsised. Fondüüd võib maitsestada ka oma lemmiklikööriga. Pane tükeldatud šokolaad, või ja koor kastrulisse. Kuumuta kuumaveevanni kohal nii kaua, kuni šokolaad ja või on sulanud. Tõsta tulelt ja sega juurde brändi. Vala segu fondüünõusse ja serveeri.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee