Küpsetised

Pitsilised parmesanilaastud 

Toidutare, 1. juuni 2009, 12:29
ParmesanilaastudFoto: Jaan Heinmaa
Imeõhukesed pitsilised suupisted, mis koosnevad peamiselt pikantse maitsega parmesanist.

Kogus: kaheksale

Koostisosad
200 g Parmesan v. muu kõva juust
KUIVATATUD ÜRDID
Tüümian
Basiilik (kuivatatud)
Pune (kuivatatud)
või köömneid

Valmistamine
Parmesani asemel võib kasutada ka pecorino´t või campanello´t. Riivi juust peene riiviga. Aseta väikesed juustukuhilad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, vajuta lusikaga lamedamaks ja raputa peale ürte. Küpseta 200-kraadises ahjus 3-6 minutit, kuni suupisted on kuldkollased.
Lase veidi jahtuda ja tõsta näiteks tordilabidaga serveerimisalusele.