Küpsetamata magustoidud

Vahuveinitarretis maasikate ja vahukoorega 

Toidutare, 4. jaanuar 2008, 12:41
Kergelt joovastav ja kihisev järelroog loob lõbusa peotuju.

Kogus: kaheksale

Koostisosad
2 pdl vahuvein 0,75l
6 sl Lauasuhkur
45 g Želatiin
3 sidrunit Sidrunimahl
KAUNISTAMISEKS
Aedmaasikad
vahukoor

Valmistamine
Pane želatiin vähese külma veega likku, pärast seda sulata kastrulis madalal kuumusel ja pidevalt segades. Tõsta tulelt, lisa pikkamööda ja pidevalt segades vahuvein. Kui segu hakkab paksenema, kalla see pokaalidesse. Serveeri sidrunimahla ja suhkrusse kastetud maasikate ning vahukoorega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee