Magustoidud

Mascarpone-kamatäidisega valge šokolaadi trühvlid 

Indrek Kivisalu, 20. detsember 2007, 14:33
Mascarpone-kamatäidisega valge šokolaadi trühvlid
Pisike, veidi teistmoodi maius hea kohvi kõrvale.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
100 g valge šokolaad
250 g Toorjuust (mascarpone)
50 g Lauasuhkur
pisut kamajahu
Liköör (Vana Tallinn
Vahukoor

Valmistamine
Sega toorjuustu hulka suhkur ja pisut kamajahu, maitsesta tilga likööriga. Kui segu on liiga paks, võid lisada veidi vahukoort. Võta kahe väikese lusikaga pallikesed, tõsta need küpsetuspaberile ning pane mõneks ajaks sügavkülma tahenema. 
Sulata šokolaad kuumaveevannil. Vormi sügavkülmast võetud toorjuustupallid käte vahel ümaramaks, kasta sulašokolaadi ja tõsta uuesti küpsetuspaberile hanguma. Serveeri tassitäie hea kohviga.
Nimetatud kogusest valmib 10 trühvlit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee