Mascarpone-kamatäidisega valge šokolaadi trühvlid
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
100 g valge šokolaad
250 g Toorjuust (mascarpone)
50 g Lauasuhkur
pisut kamajahu
Liköör (Vana Tallinn
Vahukoor
Valmistamine
Sega toorjuustu hulka suhkur ja pisut kamajahu, maitsesta tilga likööriga. Kui segu on liiga paks, võid lisada veidi vahukoort. Võta kahe väikese lusikaga pallikesed, tõsta need küpsetuspaberile ning pane mõneks ajaks sügavkülma tahenema.
Sulata šokolaad kuumaveevannil. Vormi sügavkülmast võetud toorjuustupallid käte vahel ümaramaks, kasta sulašokolaadi ja tõsta uuesti küpsetuspaberile hanguma. Serveeri tassitäie hea kohviga.
Nimetatud kogusest valmib 10 trühvlit.
Kommentaarid (0)