Kiudainerikkad toidud

Mandlid šokolaadis 

M. Suitsu, L. Virkus, 18. detsember 2007, 11:54
Mandlid šokolaadis
Lihtne ja mõnus maius.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g Kooritud mandlid
3 sl Tuhksuhkur
200 g Tume šokolaad

Valmistamine
Lõika mandlid lõikelaual suure kokanoaga tükikesteks. Sega tuhksuhkruga ja laota ühe kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Rösti 200° juures kuldkollaseks. Sulata šokolaad ning sega kuumade röstitud mandlitükkidega. Jaga segu väikestesse vormidesse ja lase tarduda.
Kogusest valmib 30 tükki.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee