Nädala kook
27. detsember 2007, 11:16

Meetrühvlid

Trühvlid vajavad alati šokolaadi sulatamist koos suure rasvasisaldusega rõõsa koorega.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g Tume šokolaad (vähemalt 70% kakaod)
1.5 dl Rõõsk koor 35%
3 sl Mesi
3 sl Või (pehme)
Kakaopulber (kaunistuseks)

Valmistamine
Murra šokolaad tükkideks ning sulata väikses keedunõus koos koore ja meega. Sega juurde ka või. Kata anum tihedalt kile ja kaanega, lase järgmise päevani toatemperatuuril tahkuda. Vormi kahe teelusika abil väikesed pallid ja veereta neid kakaopulbris. Lase enne serveerimist vähemalt tund aega külmas tarduda. 
Nimetatud koostisosade kogustest valmib 35 trühvlit.