Kiudainerikkad toidud

Martsipanine mandariinimaius 

Martti Koppel, 13. detsember 2007, 10:18
Tänu martsipanile ja mandariinidele sobitub see maius hästi jõuluaega.

Kogus: seitsmele

Koostisosad
7 tk Mandariin
300 g Valge vein
2 sl Mesi
Kaneelikoor
Tähtaniis
Vanillikaun
MARTSIPANISEGU
150 g Martsipan
2 sl metspähklid (hakitud)

Valmistamine
Kalla potti vein ja mesi, liiguta ühtlaseks ning lisa tähtaniis, kaneelikoor ja vanillikaun. Keeda saadud segus mandariine 5–7 minutit, seejärel jahuta. Sega martsipan pähklitega ja tõsta jahtunud mandariinidele. Pista maius 180-kraadisesse ahju ja küpseta 5–7 minutit. Serveeri koos vanillikastmega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee