Linnuliha retseptid

Broileri-lillkapsasupp 

Tiina Trolla, Naisteleht, 6. september 2006, 10:55

Valmistamise aeg 30 minutit
300 g broilerifileed
2 sl toiduõli
1 tl karrit
1 keskmine lillkapsas (u 500 g)
8 dl vett
1 kanapuljongikuubik
200 g toorjuustu
1-2 sl sidrunimahla
200 g herneid
peterselli
Kuumuta õli ning pruunista kanafileed kergelt. Lisa karri ja sega. Puhasta hoolikalt lillkapsas mustusest ja lõika see õisikuteks. Lisa lillkapsas kanaliha juurde ja kuumuta. Jälgi, et lillkapsas ei pruunistuks. Kalla segu juurde veest ja puljongikuubikust valmistatud vedelik ning lase supp keema. Keeda madalal kuumusel senikaua kuni lillkapsas on pea-aegu küps. Pehmenda toorjuust kahvli abil ja lisa supile. Lõpuks lisa sidrunimahl. Sega ettevaatlikult senikaua kuni juust on täielikult sulanud ja ühtlustunud supiga. Maitsesta ning kõige lõpus lisa herned. Serveeri koos värske leivaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee