Taimetoidu retseptid

Tomati-juustu supp 

Tiina Trolla, Naisteleht, 6. september 2006, 10:42


1 suur sibul
4 küüslaugu küünt
2 sl võid
400 g värskeid tomateid
1 l vett
1½ köögiviljakuubikut
4 saiaviilu
2 tl paprika pulbrit
½ tl musta pipart
½ tl suhkrut
200 g toorjuustu
2 tl kuivatatud majoraani
Kaunistuseks peterselli
Peenesta sibul ja küüslaugu küüned. Hauta need või sees läbipaistvaks, kuid ära pruunista.
Lisa tomatid (tomatid kasta eelnevalt kuuma vette ning seejärel eralda koor), vesi, puljongikuubikud, peenestatud sai, paprika, pipar ja sool. Lase vaikselt keeda umbes pool tundi. Sai muudab supi konsistentsi pehmeks. Lisa pehme toorjuust ja majoraan. Lase supp keema, kuid ära keeda. Kaunista peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee