Linnuliha retseptid

Aedvilja-kana-vokiroog 

Tiina Trolla, Naisteleht, 6. september 2006, 10:41



1 sl õli
450 g tükeldatud kanafileed
200 g külmutatud aasia aedvilju
2.5 dl kanapuljongit
1 sl maisitärklist
1 tl viiepiprasegu
0.25 tl purustatud tšillipipart helvestena
2 sl Teriyaki kastet

Kuumuta õli suurel pannil või wokis, lisa kanaribad ja prae pidevalt segades 3-5 minutit. Lükka pruunistatud kanaribad panni ühele poolele.
Lisa aedviljad ja 1,25 dl puljongit.
Alanda kuumust, kata pann kaanega ja hauta tasasel tulel 7 minutit, kuni aedviljad on krõmpsuvalt pehmed ja kana küps.
Sega väikeses kausis ülejäänud ained hoolega. Sega kana ja aedviljade juurde.
Kuumuta 3-4 minutit, kuni kaste on paksenenud

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee