Lihatoidu retseptid

Täidetud paprikad 

Tiina Trolla, Naisteleht, 6. september 2006, 10:40



4 suurt paprikat
1 tl Meira sidrunipipart
250 g hakkliha
2 sibulat
2 porgandit
1 küüslauguküüs
1 sl basiilikut
½ tl musta pipart
½ tl soola
½ dl hapukoort

Lõika paprikatel kaaned ära. Vajadusel puhasta seemnetest ning raputa sisse sidrunpipart.
Valmista hakklihast, riivitud porgandist, sibulast, küüslaugust, hapukoorest ja maitseainetest täidis. Sega korralikult.
Täida paprikad seguga ja küpseta 225 kraadi juures umbes 25 minutit. Serveeri koos toorsalatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee