Supiretseptid

Kukeseenesupp 

Tiina Trolla, 3. märts 2011, 13:12
Kukeseenesupp

Valmistamise aeg 30 minutit ½ l kukeseeni 1 sibul 2 sl taluvõi (toiduõli) 4 sl nisujahu 8 dl vett 1 seenepuljongikuubik 200 g toorjuustu värskelt jahvatatud musta pipart soola peterselli Puhasta ja tükelda seened ning sibul. Kuumuta pann, lisa taluvõi (selle puudumisel kasuta toiduõli) ning kalla pannile seened ja sibulad. Küpseta senikaua kuni tekkiv vedelik on aurustunud. Sega kiiresti juurde nisujahu, kuumuta kergelt. Lahusta puljongikuubik kuumas vees ja kalla seente peale. Kuumuta pidevalt segades ja lase keema. Siis lisa toorjuust, kuumuta veelkord supp läbi ja maitsesta musta pipraga, vajadusel ka soolaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee