Gluteenivabad retseptid
6. september 2006, 10:21

Värske kapsa-hakklihahautis riisiga



800 g värsket kapsast
2 sibulat
300 g hakkliha
2 sl õli
2 küüslauguküünt
2 sl majoraani
1 ½ tl soola
2 sl tumedat siirupit (võid asendada 1 tl suhkruga, kuigi tulemus pole päris samasugune)
1 dl Veski Mati sõmerat riisi
2 dl kohvikoort
4 dl piima

Prae hakkliha pannil, lisa juurde tükeldatud sibul, küüslauk. Maitsesta majoraani ja soolaga. Soovi korral võid kasutada ka musta pipart.
Haki värske kapsas peenikesteks ribadeks. Sega kapsas hakkliha juurde ning kalla kõige peale piim, kohvikoor. Lisa siirup ja riis.
Hauta tasasel tulel senikaua, kuni riis on pehme. Vajadusel maitsesta. Serveeri kuumalt.