Gluteenivabad retseptid

Värske kapsa-hakklihahautis riisiga 

Tiina Trolla, Naisteleht, 6. september 2006, 10:21



800 g värsket kapsast
2 sibulat
300 g hakkliha
2 sl õli
2 küüslauguküünt
2 sl majoraani
1 ½ tl soola
2 sl tumedat siirupit (võid asendada 1 tl suhkruga, kuigi tulemus pole päris samasugune)
1 dl Veski Mati sõmerat riisi
2 dl kohvikoort
4 dl piima

Prae hakkliha pannil, lisa juurde tükeldatud sibul, küüslauk. Maitsesta majoraani ja soolaga. Soovi korral võid kasutada ka musta pipart.
Haki värske kapsas peenikesteks ribadeks. Sega kapsas hakkliha juurde ning kalla kõige peale piim, kohvikoor. Lisa siirup ja riis.
Hauta tasasel tulel senikaua, kuni riis on pehme. Vajadusel maitsesta. Serveeri kuumalt.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee